SM Dizajn

Privredno društvo SM DIZAJN doo Beograd je osnovano 1998. godine sa ciljem proizvodnje zaštitne radne i sportske odeće. Razvojem proizvodnje i prodaje zaštitne HTZ odeće u asortiman proizvoda dodati su i:

  • Zaštitne HTZ rukavice
  • Zaštitna HTZ obuća
  • Odeća specijalne namene

Proširenjem asortimana proizvoda u okviru zaštitne HTZ odeće, obuće i ostale opreme, SM DIZAJN je obezbedio mogućnost kompletnog opremanja radnika na jednom mestu.

Zaštitna HTZ odeća, koja je i primarni proizvod preduzeća SM DIZAJN, radi se po zahtevu kupca ili po uzorku. Pri određivanju vrste materijala, boje, načina šivenja, funkcionalnih dodataka i slično za izradu zaštitne HTZ odeće, bitno je znati njenu konkretnu namenu i voditi računa o tome da li će radnik u zaštitnoj HTZ odeći uspešno obavljati poslove.

Mogućnost izbora kroja, materijala i funkcionalnosti zaštitne HTZ odeće za razne namene i sve vremenske uslove je svakako prednost preduzeća SM DIZAJN.

Zaštitna oprema Beograd SM DIZAJN

Materijali za izradu zaštitne HTZ odeće su uvozni i veoma visokog kvaliteta u skladu sa namenom, a izradu zaštitne odeće vrše školovani šivači u radionici SM DIZAJN. Uz klasičnu zaštitnu HTZ odeću, SM DIZAJN u ponudi ima i izradu specijalne zaštitne odeće za posebne uslove rada.

Pored izrade zaštitne odeće i prodaje zaštitne odeće, ostale zaštitne opreme i trikotaže, SM DIZAJN može, po potrebi, uraditi i vez na zaštitnoj odeći i sito štampu na zaštitnoj odeći i opremi.

SM DIZAJN je opredeljen da kupcima ponudi kvalitet i najpovoljniju cenu uz mogućnost širokog izbora materijala, boja, funkcionalnosti, veličina i krojeva po meri. Proizvodnja i prodaja zaštitne odeće, zaštitne obuće i opreme, odnosno proizvodni pogoni SM DIZAJN doo-a se nalaze u Rakovici, na adresi Hajduk Veljkova br. 1 (okretnica linije tramvaja br. 3 i autobuske linije 37).

SM DIZAJN poziva sva zainteresovana pravna i fizička lica u posetu proizvodnom pogonu i konkretan dogovor o izradi bilo koje vrste zaštitne HTZ odeće.


Preporučujemo
Poslednje dodato