Zaštitna HTZ oprema

Zaštitna oprema za lice i oči

Zaštitna oprema za oči i liceProizvodnja i prodaja zaštitne HTZ opreme SM DIZAJN donosi kompletnu liniju zaštitne opreme kao odgovor na svaku opasnost po zdravlje i život radnika. SM DIZAJN nudi proizvode koji pružaju sigurnost, udobnost i mogućnost za poboljšane performansi zaposlenih. Proizvodi za zaštitu lica su dizajnirani da poboljšaju bezbednost na radnom mestu. Pored toga, oni kombinuju udobnost i moderan izgled uz maksimalnu zaštitu.

Zaštitna oprema za glavu

Zaštitna oprema za glavuAko tražite zaštitnu HTZ opremu za zaštitu glave, SM DIZAJN može nabaviti skoro sve. U asortimanu proizvoda zaštitne HTZ opreme postoje šlemovi, kape, kačketi i sl. koji se uskladu sa procenom opasnosti na određenom radnom mestu mogu koristiti za zaštitu. Proizvodi za zaštitu glave su dizajnirani da poboljšaju bezbednost na radnom mestu, a atestirani su prema specifikacijama od strane relevantnih institucija.

Zaštitna oprema za ruke i šake

Zaštitne rukaviceRuke i šake su skoro uvek u najvećoj opasnosti, bilo da se radi o fizikim ili hemijskim opasnostima. Zaštita ruku i šaka je potrebna uvek kada postoji rizik od posekotina, uboda, opekotina, hemikalija, strujnog udara, ljudske krvi ili telesnih tečnosti ili kada se radi sa abrazivnim materijalima. Postoji više tipova zaštitne opreme za ruke i šake, a koji od njih će obezbediti adekvatnu zaštitu, posavetujte se sa stručnim osoblljem SM DIZAJN-a. Prilikom korišćenja zaštitne opreme za ruke i šake, sledite preporuke iz uputstva za određeni tip opasnosti za koji je zaštitna oprema predviđena.

Zaštitna oprema za uši

Zaštitna oprema za ušiZaštita sluha na radnim mestima sa puno buke je, pored osnovne zaštite od povreda, najvažnija. Nošenje zaštitne opreme za uši tokom rada na bučnim radnim mestima može očuvati sluh i poboljšati produktivnost, jer smanjuje nivo stresa i nervoze. Zaštitnu opremu za uši, odnosno sluh, treba nositi i kada se koriste električni alati, bučna oprema ili vatreno oružje i sl. SM DIZAJN u prodajnom asortimanu ima antifone i čepove za uši poznatih proizvođača.

Čepovi za uši su dostupni u različitim oblicima i veličinama koje odgovaraju raznim veličinama ušnih kanala.

Antifoni kao deo zaštitne opreme pokrivaju celu ušnu školljku i formiraju vazdušni jastuk blokiranjem čitavog obima ušnog kanala. Antifoni uglavnom imaju specifične oblike koji dozvoljavaju korišćenje i drugih vrsta zaštittne opreme u kombinaciji sa njima.


Preporučujemo
Poslednje dodato